Ендокринология

Ако търсите квалифициран, опитен и отдаден ендокринолог във Варна, то Вие сте попаднали на правилното място. В медицински център ИБНИ СИНА можете да разчитате на качествена и цялостна амбулаторна диагностика, в случай, че се съмнявате или имате доказано заболяване, свързано с неправилната функция на жлезите с вътрешна секреция. Ендокринните заболявания се считат за едни от най-комплексните. Те засягат редица органи и системи в човешкото тяло. Именно затова е необходимо да се доверите на професионални ендокринолози във Варна, които да направят правилната диагностика и да предложат най-добрите методи за лечение. 

Пациентите ни имат достъп до опитен диетолог ендокринолог във Варна, който може да предложи специализирани, цялостни образователни програми за пациенти, които страдат от диабет или други метаболитни заболявания.

Услуги в сферата на ендокринологията

Информация за прегледи и цени

Д-р Пламена Кабакчиева приема пациенти след записване на час в сряда от 14:30 до 17:00

  • Първичен преглед – 85лв.
  • Вторичен преглед в рамките на 30 дни от първичния – 60лв.
  • Първичен преглед с ехография – 110лв.
  • Вторичен преглед с ехография – 70лв.
  • Ехография на щитовидна жлеза – 50 лв
Извършвани ендокринологични дейности

Нашите ендокринни услуги включват профилактичен преглед и ехография. Ние извършваме успешно диагностициране и предлагаме лечение за състояния като захарен диабет, хипотиреоидизъм, нарушения във функциите на женските или мъжките гонади, метаболитен синдром, или хипертиреоидизъм. Всеки пациент получава свой персонален лечебен план, профилактичен план, както и план за регулярен контрол на неговото състояние. Можем да помогнем и с персонализирани хранителни режими, в случаи на захарен диабет.

Защо да изберете Медицински Център ИБНИ СИНА Авицена

Ние ще Ви помогнем да откриете еднокринните нарушения навреме и да елиминирате всеки риск за Вашето здраве. Нашите пациенти избират ИБНИ СИНА поради няколко основни причини.

  • Специалисти с дългогодишен опит в ендокринологията във Варна
  • Модерна ехографка техника
  • Модерна апаратура – компютърна томография и магнитен резонанс
  • Клинична лаборатория

Нашите специалисти

д-р Пламена Кабакчиева
endokrinolog varna

Доброто здраве е наша мисия!

Работно време:

Понеделник - Петък: от 07:00 до 22:00

Събота: от 9:00 до 18:00

бул. „8-ми Приморски полк“ 202, 9010 ж.к. Бриз, Варна

(Автобусна спирка „Резервоара“ / по автобусна линия № 31)