Неврология

Кабинетът по неврология към варненския медицински център Ибни Сина Авицена се фокусира върху навременната диагностика и лечение на редица неврологични заболявания. Тук се използват иновативни технологии за образна диагностика като ядрено-магнитен резонанс.

Специалистите невролози работят в екип с другите кабинети, за да осигурят възможно най-бързото диагностициране на заболяванията на нервната система, както и по-нататъшното лечение.

Услуги в сферата на неврологията

Информация за прегледи и цени

проф. д-р Надежда Делева – извършва платени прегледи с предварително запазен час – 70лв.

д-р Стефан Станков – извършва платени прегледи с предварително запазен час – 60лв.

д-р Валя Димова – извършва прегледи по договор с НЗОК , както и платени прегледи – 60лв.

  • понеделник от 16:00 до 18:00
  • петък от 08:00 до 12:00

Нашите специалисти

Проф. д-р Надежда Делева е невролог, дългогодишен ръководител на Катедрата по нервни болести към Медицинския университет “Проф. Д-р Параскев Стоянов” – Варна и началник на Първа клиника по нервни болести към МБАЛ “Света Марина”.

Дългогодишен републикански консултант по неврология за Североизточна България. Създава условия и въвежда в ежедневната клинична практика: съвместно с лабораторията по Изотопна диагностика: изотопни методи- СПЕКТ и ПЕТ в диагностиката на Паркинсонова болест, Болест на Алцхаймер и мозъчни тумори; показания и организация на МРТ – изследвания; невропсихологично изследване; експертни скали за преценка степента на инвалидизация при множествена склероза; критерии за диагноза при МС; вътрешни правила за диагностично и лечебно поведение, съобразени с националните консенсусни материали и препоръките на EFNS, както и много други. Има Диплом от Световната федерация по неврология за успешно участие в програмата за продължаващо медицински образование. Участва в организационните комитети и е лектор на Национални, с международно участие конгреси и конференции и регионални научно – практически срещи по неврология.

проф. д-р. Надежда Делева
проф. д-р. Надежда Делева

Проф. д-р Стефан Станков

Доброто здраве е наша мисия

бул. „8-ми Приморски полк“ 202, 9010 ж.к. Бриз, Варна

(Автобусна спирка „Резервоара“ / по автобусна линия № 31)