Ревматология

В клиниката по ревматология към варненския медицински център Ибни Сина Авицена се работи по качественото и ефективно диагностициране, лечение, рехабилитация и профилактика при пациенти със заболявания свързани със съединителната тъкан и опорно-двигателния апарат.

Модерната апаратура от ново поколение успешно спомага за бързото диагностициране на ревматичните заболявания, а екипът от специалисти има разработени стратегии за навременното лечение и подобрение на качеството на живот на пациента.

Услуги в сферата на ревматологията

Информация за прегледи и цени
д-р Дарина Желязкова – извършва платени прегледи с предварително запазен час – 60лв.

  • сряда от 08:30 до 11:30

д-р Александра Манушева – извършва платени прегледи с предварително запазен час – 60лв.

Нашите специалисти

Д-р Дарина Желязкова

От 13 август 2004 е лекар ординатор в Първа Психиатрична Клиника на МБАЛ “Св. Марина”. От месец март 2005г. е лекар-специализант по Вътрешни болести в КПВБ на МБАЛ “Св. Марина”. От март 2008г. е специализант по Ревматология в МБАЛ “Св. Марина”. Специалист ревматолог от декември 2014 до момента. През месец януари 2017г. е единствен консултант по Ревматология в област Благоевград при МБАЛ “Пулс”,гр.Благоевград. След това работи като лекар асистент в КПВБ на МБАЛ “Св. Марина”. От декември 2019 е лекар ревматолог в МЦ “Ибни-Сина” гр.Варна.

 

 

Д-р Александра Манушева е специалист по вътрешни болести и ревматология. Лекар с дългогодишна практика от болничната и доболнична помощ. Открива първия амбулаторен кабинет по ревматология през 1993г.С това слага началото на доболничната ревматологична практика във Варненска област. Голям професионален опит, висока култура на поведение и сърдечно отношение към пациенти и колеги характеризиращи клиничната практика на д-р Манушева. От 2019 година приема пациенти с предварително запазен час в мед център Ибни Сина Авицена.

д-р. Дарина Желязкова
д-р. Александра Манушева

Доброто здраве е наша мисия

бул. „8-ми Приморски полк“ 202, 9010 ж.к. Бриз, Варна

(Автобусна спирка „Резервоара“ / по автобусна линия № 31)